Vaste partner van interieurdesigners en -architecten

ResourceLab is de vaste partner van verschillende interieurdesigners en –architecten die graag werken met recyclagehout. Op basis van hun ontwerpen creëren wij maatmeubilair voor de inrichting van winkels, kantoren, openbare gebouwen,… Ook voor de vakkundige plaatsing van het maatmeubilair bieden wij een totaalservice. Het eindresultaat? Een duurzaam, authentiek én uniek interieur dat probleemloos vele jaren kan dienen. Onze projectverantwoordelijke leidt het volledige meubelgedeelte van het interieurproject in goede banen én staat in nauw contact met de verantwoordelijken van de andere bouwdisciplines.

Welk maatmeubilair is mogelijk met recyclagehout?

Wij nemen de volledige inrichting van kantoren en winkels met maatmeubilair op ons. Denk daarbij aan alle mogelijke inbouwkasten, winkeltogen, onthaaldesks, bureautafels,… Ook voor eventuele lambrisering en beperkte vloeroppervlaktes kan je op ons rekenen. Uiteraard behoort ook de combinatie van recyclagehout met nieuwe materialen tot de talrijke opties.

Alles wordt op maat gemaakt met recyclagehout afkomstig van vroegere meubels. Het samenbrengen van bijvoorbeeld talrijke stroken met verschillende soorten hout creëert een unieke ‘layercake’. Deze ‘layercake’ geeft onze meubels zijn authentieke en unieke uitstraling.

Aanvullend op het maken en plaatsen van het meubilair voeren wij bij interieurprojecten ook de nodige schilderwerken , of andere kleinschalige werken uit die een nieuwe inrichting met zich mee brengt zoals kleine afbraakwerken, monteren van (kantoor)meubilair, plaatsen van bewegwijzering,…

 

Bekijk hier enkele realisaties van interieurinrichting

Maatmeubilair nodig voor een interieurproject?

Bezorg ons je ontwerpplannen voor een offerte